Hej

Har du haft besök av någon av våra driftiga och entusiastiska medarbetar? Har du kanske handlat något som du vill byta eller returnera? Eller vill du kanske bara veta mer om oss så finner du allt du behöver veta här nedan. Skulle du ha frågor som ej blir besvarade här på sidan så är du mer än välkommen att höra av dig till oss via fliken “kontakta oss” i menyn.

Ånger- & bytesrätt

Om du har handlat något av oss och känner att du av någon anledning skulle vilja returnera eller byta din vara så går det bra.
Vi förhåller oss till distanshandelslagen vilket innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp upp till 14 dagar efter köpdatumet. Vill du läsa mer om distanshandelslagen och om dina rättigheter som konsument går det bra att klicka här så kommer du till konsumentverkets hemsida.

Har du fått fel storlek på en vara eller kanske vill ha en annan färg och vill byta så ber vi dig att kontakta oss inom 14 dagar från köptillfället. Vid byte av en vara så ska varan vara i samma skick som när du köpte den. 

Vid återköp eller byte ber vi dig att använda formuläret nedan, alt. kontakta oss via telefon eller direkt på kontakt@hippoo.se