Jobba med Hippoo

Jobba i Malmö!

Kortfakta:

  • Ett jobb för dig mellan 14-20 år som är intresserad av att tjäna extra pengar vid sidan av studier eller vid sidan av ett annat jobb.
  • För dig som vill kunna disponera och styra dina egna arbetstider så att de passar just utifrån din vardag och dina sysslor.
  • En arbetsplats för den som vill lära sig försäljning och bli en del av ett härligt team med en unik arbetsmodell.
  • Ett jobb för den som vill ha en rolig arbetsplats.
  • Lön varannan vecka.

Vill du bli kontaktad av oss för att se om just du har vad som krävs? Skicka i sådana fall in din intresseanmälan via formuläret nedan.

I meddelandet du skickar till oss vill vi att du berättar lite kortfattat om vem du är, vad du har för huvudsysselsättning samt din ålder.

Vid intresse kommer vi att kontakta dig för en intervju.

Fyll i här för att söka jobb!

Arbetsbeskrivning:

I Malmö har vi ett team som jobbar med hemförsäljning under vardagskvällar och helger. Vi utgår från vårt kontor vid Värnhemstorget och jobbar runt om i Skånes alla orter. Vi jobbar med enkla förbrukningsvaror som våra kunder använder i sin vardag så som kaffe, strumpor, konfektyrer, kryddor mm.
Vi jobbar uteslutande med tjejer och killar i åldrarna mellan 14-20 med ett upplägg som är flexibelt så att jobbet inte kommer i vägen för skola eller andra aktiviteter.

Arbetsupplägget är kul och innehåller målsättningar, tävlingar och teamwork som bidrar till en stark gemenskap.

Det är inte bara kul att jobba med oss här på Hippoo utan också mycket utvecklande. Man får träna sin sociala kompetens, öva sin muntliga förmåga och man lär sig framför allt att hantera olika personer i olika situationer.
Du får helt enkelt möjligheten att lära dig försäljning och/eller utveckla den försäljningskunskap du redan har.

Att ha jobbat med hemförsäljning är något som väger otroligt tungt på CV:t inför framtida utmaningar. Arbetsgivare vet att det inte är en ”dans på rosor” att sälja vid dörren och betraktar det som en meriterande erfarenhet.

Under sommarlovstider arrangerar vi även sommarjobb. Det finns begränsat med platser då sommarjobb är populärt så kom ihåg att söka i  god tid.