Jobba med Hippoo

Du kan jobba där du bor!

Kortfakta:

  • Ett jobb för dig mellan 14-20 år som är intresserad av att tjäna extra pengar vid sidan av studier eller vid sidan av ett annat jobb.
  • Jobba med fria arbetstider så att du kan planera ditt jobb när det passar dig och inte krockar med skola eller andra aktiviteter.
  • Du slipper ta dig iväg till jobbet, du jobbar i ditt närområde.
  • Börja tjäna egna pengar, det är en är skön känsla och ger frihet.
  • Utbildning online som gör jobbet enkelt att komma in i.
  • Lön varannan vecka.

Vill du bli kontaktad av oss för att veta mer och se om just du har vad som krävs? Skicka i sådana fall in din intresseanmälan via formuläret nedan.

I meddelandet du skickar till oss vill vi att du berättar lite kortfattat om vem du är, vad du har för huvudsysselsättning samt din ålder.

Vid intresse kommer vi att kontakta dig för en intervju.

Hur mycket pengar vill du tjäna i månaden?

3000

När du säljer 30 paket kaffe i veckan tjänar du 3000 kr.
Det motsvarar ungefär 5 timmars arbetstid i veckan!

Fyll i här för att söka jobb!

Jobbeskrivning:

Vi har jobb för dig som är mellan 14 – 20år. Det innebär stor frihet och en möjlighet att tjäna bra med pengar, men det ställer samtidigt krav på att man kan ta eget ansvar.

Man jobbar i sitt närområde med hemförsäljning av världens näst mest sålda vara, nämligen kaffe. Det är något varje hushåll använder sig av! Vi på Hippoo tillhandahåller med produkter att sälja, betallösning och allt utbildnings- och säljmaterial man behöver. Det enda man behöver göra är att gå vår online utbildning med filmer och skriftligt material och sedan är man redo att börja jobba.

Utbildningsmaterialet är utformat på ett enkelt och pedagogiskt sätt och lär ut en bevisat fungerande modell som ser till att du snabbt får fart på din försäljning.

Efter ett tag så har man skapat sig sin egen kundkrets med stamkunder i området där man jobbar som gör jobbet ännu roligare och framför allt lättare och mindre tidskrävande att utföra.